Designmagasin
Designmagasin
Det Er En Vegghengt Wc-Panne

SEREL Purity

Det Er En Vegghengt Wc-Panne Mens Purity toalettbolle kommer inn i dominansen av myke overganger, etterlater den også enkle og minimale briser i miljøet. Ikke bare påvirker brukeren sin estetikk, men møtes også med renslighet og uskyld og respekterer naturen. Den generelle tilnærmingen i setet dekselsettet utforming av enkelt demonterbare, låsemekanisme toalettsetesett er funksjonskontrollknapper som skal settes inn i den indre delen av dekselsettet. Knapper som kontaktes av brukeren plasseres på områdene som er vanskeligst å bli skitne, så dette gir en ekstra fordel med hensyn til hygiene.

Prosjektnavn : SEREL Purity, Designernes navn : SEREL Seramic Factory, Kundens navn : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

SEREL Purity Det Er En Vegghengt Wc-Panne

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.