Designmagasin
Designmagasin
Skipskontrollsystem

GE’s New Bridge Suite

Skipskontrollsystem GEs modulære skipskontrollsystem er designet for å passe både store og lette fartøyer, og gir intuitiv kontroll og tydelig visuell tilbakemelding. Ny posisjoneringsteknologi, motorstyringssystemer og overvåkingsenheter gjør at skip kan manøvreres nøyaktig i trange rom, samtidig som belastningen på operatøren reduseres, da komplekse manuelle kontroller erstattes med ny berøringsskjermteknologi. En justerbar skjerm reduserer refleksjoner og optimaliserer ergonomi. Alle konsollene har integrerte håndtak for bruk i grove hav.

Prosjektnavn : GE’s New Bridge Suite, Designernes navn : LA Design , Kundens navn : GE.

GE’s New Bridge Suite Skipskontrollsystem

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.