Designmagasin
Designmagasin
Sidebord

Chezca

Sidebord Chezca er et sidebord som hjelper deg å samle alle gjenstandene som normalt ligger rundt når du jobber. Den er designet for små områder, og tar liten plass og kan plasseres hvor som helst rundt i huset. Det fungerer som et knutepunkt for alle små gjenstander og dingser som holder alt synlig og praktisk. Den har en toppflate for små gjenstander, en frontflate for å holde magasiner og bærbare datamaskiner mens du lader, og et skjult sted bak for å holde WIFI-ruteren og organisere kablene. Chezca tilbyr også flere stikkontakter som kan trekkes ut individuelt eller henges diskret ved siden når de ikke er i bruk.

Prosjektnavn : Chezca, Designernes navn : Andrea Kac, Kundens navn : KAC Taller de Diseño.

Chezca Sidebord

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.