Designmagasin
Designmagasin
Restaurant

Kalamis Liman Restaurant

Restaurant Kalamis Liman Restaurant ble designet av Atölye A Architecture.En animasjonsfilm var nødvendig for presentasjonen av prosjektet. Målet med den animerte filmen som ble utarbeidet av Ayhan Güneri Architects, gjenspeiles restaurantens realisme. Modelleringsfasen i den 10 dagers perioden Kalamis Liman Restaurant, bestående av 1600 kvadratmeter 64 sekunder med animasjon til gjengivelses scenen, er fullført i 800 timer. Prosjektpresentasjon forberedt for animasjonen, 3dsmax, v-ray-programmer; xeon 16-core 48 GB ram dell arbeidsstasjonsmaskinvare ble brukt.

Prosjektnavn : Kalamis Liman Restaurant, Designernes navn : Ayhan Güneri, Kundens navn : ATOLYE A ARCHITECTURE.

Kalamis Liman Restaurant Restaurant

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.