Designmagasin
Designmagasin
Rekreasjonsfasiliteter

Winter under the roof

Rekreasjonsfasiliteter I Astana er det ingen fjellavlastning. For fjellaktiviteter og forberede seg til å konkurrere i alpint ble oppfunnet objekt kalt innendørs skisenter. Det gir tre typer løyper for forskjellige eierskapskompetanse for ski. Designet står for tilskuere for å se sportsbegivenheter. Hotell designet for utenlandske idrettsutøvere og besøkssenter. På fasaden gjenspeiler ideen om fjellkløftene dekket med snø. Støttesenter som stilles ligner istapper. Ideen om et slikt senter rettet mot å fremme ski i Kasakhstan.

Prosjektnavn : Winter under the roof, Designernes navn : Ozimuk Tatyana, Kundens navn : The diploma project.

Winter under the roof Rekreasjonsfasiliteter

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.