Designmagasin
Designmagasin
Rekreasjonsfasiliteter

Winter under the roof

Rekreasjonsfasiliteter I Astana er det ingen fjellavlastning. For fjellaktiviteter og forberede seg til å konkurrere i alpint ble oppfunnet objekt kalt innendørs skisenter. Det gir tre typer løyper for forskjellige eierskapskompetanse for ski. Designet står for tilskuere for å se sportsbegivenheter. Hotell designet for utenlandske idrettsutøvere og besøkssenter. På fasaden gjenspeiler ideen om fjellkløftene dekket med snø. Støttesenter som stilles ligner istapper. Ideen om et slikt senter rettet mot å fremme ski i Kasakhstan.

Prosjektnavn : Winter under the roof, Designernes navn : Ozimuk Tatyana, Kundens navn : The diploma project.

Winter under the roof Rekreasjonsfasiliteter

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.