Designmagasin
Designmagasin
Detaljhandel

Sport In Street

Detaljhandel Vi startet designen med forskjellige stemningstavler som bestemte forskjellige ungdoms interessefelt. Temaene teknologi, sosiale nettverk, streetart og natur ble vedtatt for å lage en gatekulturbutikk. Industrielle materialer ble brukt i alle møbler i hele butikken for å lage en kule utsikter sammen med naturlige materialer som varmer opp atmosfæren og strever etter den følsomme balansen. Det intrikate designet medfører stor spenning i de skjulte hjørnene av butikken.

Prosjektnavn : Sport In Street , Designernes navn : Ayhan Güneri, Kundens navn : SPORT IN STREET.

Sport In Street  Detaljhandel

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.