Designmagasin
Designmagasin
Flaggskipsbutikk

Lenovo

Flaggskipsbutikk Lenovo Flagship Store har som mål å styrke merkevarebildet ved å gi publikum en plattform for å koble interaksjon og dele gjennom livsstil, service og opplevelse skapt i butikken. Designkonsept er utformet basert på oppdraget å gjennomføre en overgang fra produsent av databehandlingsapparat til et ledende merke blant leverandører av forbrukerelektronikk.

Prosjektnavn : Lenovo, Designernes navn : Johnson Li, Kundens navn : Lenovo (Beijing) Ltd..

Lenovo Flaggskipsbutikk

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.