Designmagasin
Designmagasin
Offisiell Butikk, Detaljhandel

Real Madrid Official Store

Offisiell Butikk, Detaljhandel Butikkens designkonsept er basert på en opplevelse på Santiago Bernabeu, fokusert på shoppingopplevelsen og skapelsen av inntrykk. Det er et konsept som samtidig hedrer, berømmer og udødeliggjør klubben, uttaler at prestasjoner har vært et resultat av talent, innsats, kamp, engasjement og besluttsomhet. Prosjektet inkluderer konseptdesign og kommersiell implementering, merkevarebygging, emballasje, grafisk linje og industriell møbeldesign.

Prosjektnavn : Real Madrid Official Store, Designernes navn : sanzpont [arquitectura], Kundens navn : sanzpont [arquitectura].

Real Madrid Official Store Offisiell Butikk, Detaljhandel

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.