Designmagasin
Designmagasin
Offisiell Butikk, Detaljhandel

Real Madrid Official Store

Offisiell Butikk, Detaljhandel Butikkens designkonsept er basert på en opplevelse på Santiago Bernabeu, fokusert på shoppingopplevelsen og skapelsen av inntrykk. Det er et konsept som samtidig hedrer, berømmer og udødeliggjør klubben, uttaler at prestasjoner har vært et resultat av talent, innsats, kamp, engasjement og besluttsomhet. Prosjektet inkluderer konseptdesign og kommersiell implementering, merkevarebygging, emballasje, grafisk linje og industriell møbeldesign.

Prosjektnavn : Real Madrid Official Store, Designernes navn : sanzpont [arquitectura], Kundens navn : sanzpont [arquitectura].

Real Madrid Official Store Offisiell Butikk, Detaljhandel

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.