Designmagasin
Designmagasin
Salongbord

Cell

Salongbord Dette møbelet har som mål å oppgradere interiørets kvalitet og estetikk og å ta opp spørsmål om forbruk og masseproduksjon. Dette prosjektet består av celler. Hver celle tilsvarer et annet behov, et annet lagringsområde, av forskjellig størrelse og farge. Farger interagerer med hverandre og med plassen de er plassert i. Salongbordet kan være på hjul for å oppnå bekvemmelighet i mobilitet. Hvis ikke på hjul, kan hver celle skilles fra resten og plasseres som et sidebord. I tillegg kan celler med samme farge og størrelse repeteres og legges på veggen.

Prosjektnavn : Cell, Designernes navn : Anna Moraitou, Kundens navn : Anna Moraitou, desarch architects.

Cell Salongbord

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.