Designmagasin
Designmagasin
Byfornyelse

Tahrir Square

Byfornyelse Tahrir-plassen er ryggraden i den egyptiske politiske historien, og derfor er en politisk, miljømessig og sosial desideratum å gjenopplive dens urbane utforming. Masterplanen innebærer å stenge noen av gatene og slå dem sammen til det eksisterende torget uten å forstyrre trafikkstrømmen. Tre prosjekter ble deretter opprettet for å imøtekomme rekreasjons- og kommersielle funksjoner samt et minnesmerke for å markere Egypts moderne politiske historie. Planen tok hensyn til tilstrekkelig plass til rusletur og sitteplasser og et høyt grøntarealforhold til å introdusere farge til byen.

Prosjektnavn : Tahrir Square, Designernes navn : Dalia Sadany, Kundens navn : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Tahrir Square Byfornyelse

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.