Designmagasin
Designmagasin
Digital Klokke

PIXO

Digital Klokke Konseptet er i ferd med å "digitalisere" de "rullende tallene" til den mekaniske klokken på 70-tallet. Med sin fullverdige dot-matrix-skjerm er PIXO i stand til å vise de flytende animerte "rullende" tallene. I motsetning til andre digitale klokker med pushere, har PIXO bare en svingbar krone for å betjene alle modusene som inkluderer: Time mode, World time, Stopwatch, 2 Alarm, Hourlyime og Timer. Det overordnede designet er målrettet mot folk som liker digitale ting med ny utførelse. De forskjellige fargekombinasjonene og unisex-saken kan passe til forskjellige brukeres preferanser.

Prosjektnavn : PIXO, Designernes navn : PIXO TEAM, Kundens navn : PIXO LIMITED COMPANY.

PIXO Digital Klokke

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.