Designmagasin
Designmagasin
Digital Klokke

PIXO

Digital Klokke Konseptet er i ferd med å "digitalisere" de "rullende tallene" til den mekaniske klokken på 70-tallet. Med sin fullverdige dot-matrix-skjerm er PIXO i stand til å vise de flytende animerte "rullende" tallene. I motsetning til andre digitale klokker med pushere, har PIXO bare en svingbar krone for å betjene alle modusene som inkluderer: Time mode, World time, Stopwatch, 2 Alarm, Hourlyime og Timer. Det overordnede designet er målrettet mot folk som liker digitale ting med ny utførelse. De forskjellige fargekombinasjonene og unisex-saken kan passe til forskjellige brukeres preferanser.

Prosjektnavn : PIXO, Designernes navn : PIXO TEAM, Kundens navn : PIXO LIMITED COMPANY.

PIXO Digital Klokke

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.