Designmagasin
Designmagasin
Kjøretøy

Shark

Kjøretøy Shark er et konseptkjøretøy som kan omdanne dragkraft til en nyttig styrke for å fly. Designfilosofien til Shark er å fange Drag-kraften først, og deretter, når kjøretøyet løftes fra bakken på grunn av luftstrømningsmotstanden, vil det passere luftstrømmen gjennom hullene på armene. Disse hullene vil åpne og lukke raskt og på en måte som Shark kan holde seg mer balansert.

Prosjektnavn : Shark, Designernes navn : Amin Einakian, Kundens navn : Amin Einakian.

Shark Kjøretøy

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.