Designmagasin
Designmagasin
Kjøretøy

Shark

Kjøretøy Shark er et konseptkjøretøy som kan omdanne dragkraft til en nyttig styrke for å fly. Designfilosofien til Shark er å fange Drag-kraften først, og deretter, når kjøretøyet løftes fra bakken på grunn av luftstrømningsmotstanden, vil det passere luftstrømmen gjennom hullene på armene. Disse hullene vil åpne og lukke raskt og på en måte som Shark kan holde seg mer balansert.

Prosjektnavn : Shark, Designernes navn : Amin Einakian, Kundens navn : Amin Einakian.

Shark Kjøretøy

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.