Designmagasin
Designmagasin
Utstillingsplass

IDEA DOOR

Utstillingsplass C & C-paviljongen i Guangzhou designuke 2012 er et flerdimensjonalt og synkronisk romapparat. Vinduene og dørene utvidet til fire retninger innser smart konvertering og interaksjon i og utenfor skjermområdet, som representerer bedriftens konsept av toleranse, åpenhet og diversifisert utvikling. Ved å ta i bruk den interaktive skjermteknologien for utvidet virkelighet og superposisjonen av ekte miljø og virtuelt miljø, oppnår bedriftsdesignetui i enheten konvertering av skjermform fra to-dimensjon til flerdimensjon.

Prosjektnavn : IDEA DOOR, Designernes navn : Zheng Peng, Kundens navn : C&C Design Co.,Ltd..

IDEA DOOR Utstillingsplass

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.