Designmagasin
Designmagasin
Multifunksjonell Barnestol

oUeat

Multifunksjonell Barnestol nuun kids designer medstiftet av Bruna Vila og Núria Motjé, designer og produserer multifunksjonelle møbler for barn, med en spesiell linje for hjem med tvillinger eller søsken i samme alder. Kolleksjonen er laget av tre og hvite tavlabelegg, og er dedikert til barn fra 6 måneder til 10 år og er designet for å stimulere kreativitet og lek, som er hovedaktiviteten i barndommen. I tillegg kan disse møblene kontinuerlig resirkuleres og gjenbrukes, og opptar minst mulig plass, for å tilpasse dem til hvert øyeblikks behov.

Prosjektnavn : oUeat , Designernes navn : nuun kids design, Kundens navn : Nuun kids design.

oUeat  Multifunksjonell Barnestol

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.