Designmagasin
Designmagasin
Multifunksjonell Barnestol

oUeat

Multifunksjonell Barnestol nuun kids designer medstiftet av Bruna Vila og Núria Motjé, designer og produserer multifunksjonelle møbler for barn, med en spesiell linje for hjem med tvillinger eller søsken i samme alder. Kolleksjonen er laget av tre og hvite tavlabelegg, og er dedikert til barn fra 6 måneder til 10 år og er designet for å stimulere kreativitet og lek, som er hovedaktiviteten i barndommen. I tillegg kan disse møblene kontinuerlig resirkuleres og gjenbrukes, og opptar minst mulig plass, for å tilpasse dem til hvert øyeblikks behov.

Prosjektnavn : oUeat , Designernes navn : nuun kids design, Kundens navn : Nuun kids design.

oUeat  Multifunksjonell Barnestol

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.