Designmagasin
Designmagasin
Elsykkel

ICON E-Flyer

Elsykkel ICON og Vintage Electric samarbeidet om å utforme denne tidløse el-sykkelen. ICON E-Flyer er designet og bygget i California i lite volum, og gifter seg med vintage design med moderne funksjonalitet, for å skape en tydelig og dyktig personlig transportløsning. Funksjonene inkluderer en rekkevidde på 35 kilometer, topphastighet på 22 MPH (35 MPH i løpsmodus!) Og en ladetid på to timer. Ekstern USB-kontakt og ladetilkoblingspunkt, regenerativ bremsing og komponenter av høyeste kvalitet gjennomgående. www.iconelectricbike.com

Prosjektnavn : ICON E-Flyer, Designernes navn : Jonathan Ward & Andrew Davidge, Kundens navn : ICON.

ICON E-Flyer Elsykkel

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.