Designmagasin
Designmagasin
Vinhus

Crombe 3.0

Vinhus Crombé vinhusbutikkonseptets mål var å få kundene til å oppleve en helt ny måte å handle på. Den grunnleggende ideen var å starte fra utseendet og følelsen av et lager, som vi deretter la lys og finesse på. Selv om vinene blir presentert i originalemballasjen, garanterer de rene linjene i metallrammer fortsatt kjent og perspektiv. Hver flaske henger i rammen i samme helning som sommelier ville tjene dem i. Det 12 m racket rommer champagnene og skapene. Per skap kan klienter trygt lagre opptil 30 flasker.

Prosjektnavn : Crombe 3.0, Designernes navn : Five Am, Kundens navn : FIVE AM.

Crombe 3.0 Vinhus

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.