Designmagasin
Designmagasin
Salongstol

Riza Air

Salongstol Samtidig designstol egnet for salongområder i klubber, boliger og hotell. Riza-stolen er laget med en organisk utseendestruktur komplementert med et spesielt rutenett på baksiden, og er bare realisert med bærekraftig massivtre og naturlige lakker. Designinspirasjonen kommer fra arbeidet til den katalanske arkitekten Antoni Gaudí og arven som den modernistiske arkitekten etterlot seg i Barcelona, noen gang inspirert av naturelementer og organisk utseende.

Prosjektnavn : Riza Air, Designernes navn : Thelos Design Team, Kundens navn : Thelos.

Riza Air Salongstol

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.