Designmagasin
Designmagasin
Salongstol

Riza Air

Salongstol Samtidig designstol egnet for salongområder i klubber, boliger og hotell. Riza-stolen er laget med en organisk utseendestruktur komplementert med et spesielt rutenett på baksiden, og er bare realisert med bærekraftig massivtre og naturlige lakker. Designinspirasjonen kommer fra arbeidet til den katalanske arkitekten Antoni Gaudí og arven som den modernistiske arkitekten etterlot seg i Barcelona, noen gang inspirert av naturelementer og organisk utseende.

Prosjektnavn : Riza Air, Designernes navn : Thelos Design Team, Kundens navn : Thelos.

Riza Air Salongstol

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.