Designmagasin
Designmagasin
Multifunksjonelt Byggesett

JIX

Multifunksjonelt Byggesett JIX er et byggesett laget av New York-baserte billedkunstner og produktdesigner Patrick Martinez. Det består av små modulære elementer som er spesielt designet for å la standard drikkestrør kobles sammen, for å skape et bredt utvalg av konstruksjoner. JIX-kontaktene kommer i flate rutenett som enkelt smeller fra hverandre, krysses og låses på plass. Med JIX kan du bygge alt fra ambisiøse romstore strukturer til intrikate bordplate-skulpturer, alt ved hjelp av JIX-kontakter og drikkestrå.

Prosjektnavn : JIX, Designernes navn : Patrick Martinez, Kundens navn : Blank Bubble.

JIX Multifunksjonelt Byggesett

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.