Designmagasin
Designmagasin
Bedriftsidentitet

Glazov

Bedriftsidentitet Glazov er en møbelfabrikk i en by med samme navn. Fabrikken produserer dyre møbler. Siden utformingen av slike møbler er ganske generisk, ble det besluttet å basere kommunikasjonskonseptet på de originale "tre" 3D-bokstavene, ord sammensatt av slike bokstaver symboliserer møbelsett. Bokstaver utgjør ord "møbler", "soverom" osv. Eller samlingsnavn, de er plassert for å ligne møbler. 3D-bokstaver som er skissert ligner på møbelordninger og kan brukes på skrivesaker eller over fotografisk bakgrunn for merkeidentifisering.

Prosjektnavn : Glazov, Designernes navn : Mikhail Puzakov, Kundens navn : Glazov furniture factory.

Glazov Bedriftsidentitet

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.