Designmagasin
Designmagasin
Utstillingsdesign

Multimedia exhibition Lsx20

Utstillingsdesign En multimedieutstilling ble viet 20-årsjubileet for gjeninnføringen av de nasjonale valuta-lats. Hensikten med utstillingen var å introdusere rammen for treenigheten som det kunstneriske prosjektet var basert på, nemlig sedler og mynter, forfatterne - 40 fremragende latviske kunstnere av forskjellige kreative sjangre - og deres kunstverk. Konseptet med utstillingen stammer fra grafitt eller bly som er den sentrale aksen til en blyant, et vanlig verktøy for kunstnere. Grafittstruktur fungerte som det sentrale designelementet i utstillingen.

Prosjektnavn : Multimedia exhibition Lsx20, Designernes navn : Design studio H2E, Kundens navn : The Bank of Latvia.

Multimedia exhibition Lsx20 Utstillingsdesign

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.