Designmagasin
Designmagasin
Utstillingsdesign

Multimedia exhibition Lsx20

Utstillingsdesign En multimedieutstilling ble viet 20-årsjubileet for gjeninnføringen av de nasjonale valuta-lats. Hensikten med utstillingen var å introdusere rammen for treenigheten som det kunstneriske prosjektet var basert på, nemlig sedler og mynter, forfatterne - 40 fremragende latviske kunstnere av forskjellige kreative sjangre - og deres kunstverk. Konseptet med utstillingen stammer fra grafitt eller bly som er den sentrale aksen til en blyant, et vanlig verktøy for kunstnere. Grafittstruktur fungerte som det sentrale designelementet i utstillingen.

Prosjektnavn : Multimedia exhibition Lsx20, Designernes navn : Design studio H2E, Kundens navn : The Bank of Latvia.

Multimedia exhibition Lsx20 Utstillingsdesign

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.