Designmagasin
Designmagasin
Kunstinstallasjon

S.Joao Structure

Kunstinstallasjon Designet gjenspeiler en typisk portugisisk gatefestival - lokalt kjent som 'S. João'. Gjennom en av Europas livlige gatefestivaler, ærer folk i Porto Saint John “døperen” ved å tradisjonelt tromme hverandre med hvitløksblomster eller myke plasthammer. Karakterisert av fargen på bånd og flagg som fyller gatene, sammen med fyrverkeriet som blir lansert hele natten, 'S. João-struktur fortolker denne atmosfæren med hengende ballonglignende former som er dekket av et reflekterende, skinnende materiale.

Prosjektnavn : S.Joao Structure, Designernes navn : FAHR 021.3, Kundens navn : Instituto de Design de Guimarães.

S.Joao Structure Kunstinstallasjon

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.