Designmagasin
Designmagasin
Kunstinstallasjon

S.Joao Structure

Kunstinstallasjon Designet gjenspeiler en typisk portugisisk gatefestival - lokalt kjent som 'S. João'. Gjennom en av Europas livlige gatefestivaler, ærer folk i Porto Saint John “døperen” ved å tradisjonelt tromme hverandre med hvitløksblomster eller myke plasthammer. Karakterisert av fargen på bånd og flagg som fyller gatene, sammen med fyrverkeriet som blir lansert hele natten, 'S. João-struktur fortolker denne atmosfæren med hengende ballonglignende former som er dekket av et reflekterende, skinnende materiale.

Prosjektnavn : S.Joao Structure, Designernes navn : FAHR 021.3, Kundens navn : Instituto de Design de Guimarães.

S.Joao Structure Kunstinstallasjon

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.