Designmagasin
Designmagasin
Frisyrdesign Og Konsept

Hairchitecture

Frisyrdesign Og Konsept HAIRCHITECTURE resultater fra en forening mellom en frisør - Gijo, og en gruppe arkitekter - FAHR 021.3. Motivert av den europeiske kulturhovedstaden i Guimaraes 2012, foreslår de en idé å slå sammen to kreative metoder, Arkitektur og frisyre. Med det brutale arkitekturtemaet er resultatet en fantastisk ny frisyre som betegner et transfigurasjonshår i absolutt fellesskap med arkitektoniske strukturer. Resultatene som presenteres er dristige og eksperimentelle med en sterk samtidsfortolkning. Teamarbeid og dyktighet var avgjørende for å gjøre det tilsynelatende vanlig hår.

Prosjektnavn : Hairchitecture, Designernes navn : FAHR 021.3, Kundens navn : Redken Portugal.

Hairchitecture Frisyrdesign Og Konsept

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.