Designmagasin
Designmagasin
Frisyrdesign Og Konsept

Hairchitecture

Frisyrdesign Og Konsept HAIRCHITECTURE resultater fra en forening mellom en frisør - Gijo, og en gruppe arkitekter - FAHR 021.3. Motivert av den europeiske kulturhovedstaden i Guimaraes 2012, foreslår de en idé å slå sammen to kreative metoder, Arkitektur og frisyre. Med det brutale arkitekturtemaet er resultatet en fantastisk ny frisyre som betegner et transfigurasjonshår i absolutt fellesskap med arkitektoniske strukturer. Resultatene som presenteres er dristige og eksperimentelle med en sterk samtidsfortolkning. Teamarbeid og dyktighet var avgjørende for å gjøre det tilsynelatende vanlig hår.

Prosjektnavn : Hairchitecture, Designernes navn : FAHR 021.3, Kundens navn : Redken Portugal.

Hairchitecture Frisyrdesign Og Konsept

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.