Designmagasin
Designmagasin
Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Risky shop ble designet og opprettet av smallna, et designstudio og vintagegalleri grunnlagt av Piotr Płoski. Oppgaven bød på mange utfordringer, ettersom butikken ligger i andre etasje i et husehus, mangler et butikkvindu og har et areal på bare 80 kvm. Her kom ideen om å doble området, ved å utnytte både plassen i taket så vel som gulvplassen. En gjestfri og hjemmekoselig atmosfære oppnås, selv om møblene faktisk henges opp ned i taket. Risikobutikk er designet mot alle regler (den trosser til og med tyngdekraften). Det gjenspeiler fullt merkevaren.

Prosjektnavn : Risky Shop, Designernes navn : smallna, Kundens navn : Risky Shop powered by smallna.

Risky Shop Boutique & Showroom

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.