Designmagasin
Designmagasin
Bedriftsarkitekturkonsept

Pharmacy Gate 4D

Bedriftsarkitekturkonsept Det kreative konseptet er basert på kombinasjonen av materielle og immaterielle komponenter, som sammen skaper en medieplattform. Midtpunktet for denne plattformen er karakterisert av en overdimensjonert skål som et symbol for en abstrakt alkymi-bekker over hvilken et holografisk diagram av en flytende DNA-streng projiseres. Dette DNA-hologrammet, som faktisk representerer slagordet "A Promise for Life", roterer sakte og antyder at det er lettere å leve en symptomfri menneskelig organisme. Det roterende DNA-hologrammet representerer ikke bare livets flyt, men også forholdet mellom lys og liv i seg selv.

Prosjektnavn : Pharmacy Gate 4D, Designernes navn : Peter Stasek, Kundens navn : Abbott - A Promise for Life.

Pharmacy Gate 4D Bedriftsarkitekturkonsept

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.