Designmagasin
Designmagasin
Bedriftsarkitekturkonsept

Pharmacy Gate 4D

Bedriftsarkitekturkonsept Det kreative konseptet er basert på kombinasjonen av materielle og immaterielle komponenter, som sammen skaper en medieplattform. Midtpunktet for denne plattformen er karakterisert av en overdimensjonert skål som et symbol for en abstrakt alkymi-bekker over hvilken et holografisk diagram av en flytende DNA-streng projiseres. Dette DNA-hologrammet, som faktisk representerer slagordet "A Promise for Life", roterer sakte og antyder at det er lettere å leve en symptomfri menneskelig organisme. Det roterende DNA-hologrammet representerer ikke bare livets flyt, men også forholdet mellom lys og liv i seg selv.

Prosjektnavn : Pharmacy Gate 4D, Designernes navn : Peter Stasek, Kundens navn : Abbott - A Promise for Life.

Pharmacy Gate 4D Bedriftsarkitekturkonsept

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.