Designmagasin
Designmagasin
Taktilt Stoff

Textile Braille

Taktilt Stoff Industriell universell jacquard-tekstiltenking som oversetter for blinde mennesker. Dette stoffet kan leses av personer med godt syn, og det er ment for dem å hjelpe de blinde som begynner å miste synet eller har synsproblemer; for å lære punktsystemet med et vennlig og vanlig materiale: stoff. Det inneholder alfabetet, tall og tegnsettingstegn. Ingen farger legges til. Det er et produkt i grå skala som et prinsipp uten lysoppfatning. Det er et prosjekt med sosial betydning og går utover kommersielle tekstiler.

Prosjektnavn : Textile Braille, Designernes navn : Cristina Orozco Cuevas, Kundens navn : Cristina Orozco Cuevas.

Textile Braille Taktilt Stoff

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.