Designmagasin
Designmagasin
Taktilt Stoff

Textile Braille

Taktilt Stoff Industriell universell jacquard-tekstiltenking som oversetter for blinde mennesker. Dette stoffet kan leses av personer med godt syn, og det er ment for dem å hjelpe de blinde som begynner å miste synet eller har synsproblemer; for å lære punktsystemet med et vennlig og vanlig materiale: stoff. Det inneholder alfabetet, tall og tegnsettingstegn. Ingen farger legges til. Det er et produkt i grå skala som et prinsipp uten lysoppfatning. Det er et prosjekt med sosial betydning og går utover kommersielle tekstiler.

Prosjektnavn : Textile Braille, Designernes navn : Cristina Orozco Cuevas, Kundens navn : Cristina Orozco Cuevas.

Textile Braille Taktilt Stoff

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.