Designmagasin
Designmagasin
Showroom, Detaljhandel

Fast Forward

Showroom, Detaljhandel Grenstreningsko er utstilt i det første utstillingslokalet til hopp-utstillingslokale-komplekset. Den er forberedt med en modus som uttrykker produksjonsmetoder som den dynamiske formen for treningsskoene, høye injeksjonsteknologier som brukes i produksjonsfasen, og så videre. Den er utstyrt med SMD LED, et av høyteknologiproduktene, og forsøkt å gjenspeile dynamikken i at treningskoene (som objekt) blir en inspirasjonskilde med spesiallaget grafisk designbakgrunn og bevegelse som tilbys av disse systemene.

Prosjektnavn : Fast Forward, Designernes navn : Ayhan Güneri, Kundens navn : JUMP/GENMAR.

Fast Forward Showroom, Detaljhandel

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.