Designmagasin
Designmagasin
Showroom, Detaljhandel

Fast Forward

Showroom, Detaljhandel Grenstreningsko er utstilt i det første utstillingslokalet til hopp-utstillingslokale-komplekset. Den er forberedt med en modus som uttrykker produksjonsmetoder som den dynamiske formen for treningsskoene, høye injeksjonsteknologier som brukes i produksjonsfasen, og så videre. Den er utstyrt med SMD LED, et av høyteknologiproduktene, og forsøkt å gjenspeile dynamikken i at treningskoene (som objekt) blir en inspirasjonskilde med spesiallaget grafisk designbakgrunn og bevegelse som tilbys av disse systemene.

Prosjektnavn : Fast Forward, Designernes navn : Ayhan Güneri, Kundens navn : JUMP/GENMAR.

Fast Forward Showroom, Detaljhandel

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.