Designmagasin
Designmagasin
Terapisalong For Tannskjønnhet

Dental INN

Terapisalong For Tannskjønnhet Prosjektet "Dental INN" er designet som et tannlegeanlegg i form av en terapisalong for tannskjønnhet i Viernheim / Tyskland. Prosjektet representerer et nytt konsept for interiørdesign for tannhelsepraksis med tema "helbredende effekter av organiske former og naturlige strukturer" og ble hovedsakelig utviklet for Dr Bergmann, en internasjonal akkreditert implantat tannlege. I tillegg til tannbehandlinger som finér og bleking, gir Dr. Bergmann og teamet hans blant annet symposier om implantologi for en rekke unge tannkirurger fra Europa, Asia og Afrika.

Prosjektnavn : Dental INN, Designernes navn : Peter Stasek, Kundens navn : Dr. Bergmann & Partner, Viernheim, Germany.

Dental INN Terapisalong For Tannskjønnhet

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.