Designmagasin
Designmagasin
Terapisalong For Tannskjønnhet

Dental INN

Terapisalong For Tannskjønnhet Prosjektet "Dental INN" er designet som et tannlegeanlegg i form av en terapisalong for tannskjønnhet i Viernheim / Tyskland. Prosjektet representerer et nytt konsept for interiørdesign for tannhelsepraksis med tema "helbredende effekter av organiske former og naturlige strukturer" og ble hovedsakelig utviklet for Dr Bergmann, en internasjonal akkreditert implantat tannlege. I tillegg til tannbehandlinger som finér og bleking, gir Dr. Bergmann og teamet hans blant annet symposier om implantologi for en rekke unge tannkirurger fra Europa, Asia og Afrika.

Prosjektnavn : Dental INN, Designernes navn : Peter Stasek, Kundens navn : Dr. Bergmann & Partner, Viernheim, Germany.

Dental INN Terapisalong For Tannskjønnhet

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.