Designmagasin
Designmagasin
Begrenset Serie Eksklusive Viner

Echinoctius

Begrenset Serie Eksklusive Viner Dette prosjektet er unikt på mange måter. Designet måtte gjenspeile den unike karakteren til det aktuelle produktet - eksklusiv forfattervin. Dessuten var det et krav om å kommunisere den dype betydningen i produktets navn - superlativ, solstice, kontrast mellom natt og dag, svart og hvitt, åpent og dunkelt. Designet hadde til hensikt å gjenspeile hemmeligheten gjemt om natten: skjønnheten av nattehimmelen som forbløffer oss så mye og den mystiske gåten som er gjemt i stjernebildene og zodiaken.

Prosjektnavn : Echinoctius, Designernes navn : Valerii Sumilov, Kundens navn : SHUMI LOVE DESIGN (TM).

Echinoctius Begrenset Serie Eksklusive Viner

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.