Designmagasin
Designmagasin
Organisk Bord

Lunartable

Organisk Bord Inspirasjonen til designstykket kommer fra Apollo Lunar Spider. Derfor kommer det navnet Lunar-tabellen. Lunar Spider er et symbol på human engineering, innovasjoner og teknologi. Apollo Spider har ingen organiske former. Imidlertid kommer det fra organiske skapere som menneskelige bønner. Organisk design, etterfulgt av innovasjoner og teknologi, funksjonalitet og ergonomi symboliserer tre viktige grunnlag for arkitektur og design. Derfor har Lunar bord tre benstruktur.

Prosjektnavn : Lunartable, Designernes navn : Georgi Draganov, Kundens navn : GD ArchiDesign.

Lunartable Organisk Bord

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.