Designmagasin
Designmagasin
Emballasje

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Emballasje KRYSTAL-vann viser kjernen i luksus og velvære i en flaske. Med en alkalisk pH-verdi på 8 til 8,8 og en unik mineralsammensetning, kommer KRYSTAL vann i en ikonisk firkantet gjennomsiktig prisflaske som ligner en glitrende krystall og ikke går på akkord med kvalitet og renhet. KRYSTAL-merkelogoen er subtilt omtalt på flasken, noe som fremhever et preg av luksusopplevelsen. I tillegg til den visuelle effekten av flasken, er de firkantede PET- og glassflaskene resirkulerbare, noe som optimaliserer emballasjerommet og materialene, og reduserer dermed det totale karbonavtrykket.

Prosjektnavn : KRYSTAL Nature’s Alkaline Water, Designernes navn : KRYSTAL Nature's Alkaline Water, Kundens navn : KRYSTAL Nature's Alkaline Water (Krystal Holdings Limited).

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water Emballasje

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.