Designmagasin
Designmagasin
Innvendig Plass

Chua chu kang house

Innvendig Plass Akupunkturpunktet i dette huset var å koble det lukkede området til en helt ny visuell stilhet. Ved å gjøre dette, blir en viss historisk og rå sjarm gjenopprettet for å beskytte husets tomhet. Den nye innkvarteringen avsluttes med en overraskelse av interiør i et interiør; tørt og vått kjøkken på kjøkkenet og servering på kjøkkenet. Boarealet ble også avbrutt av et imponerende kunstangrep som snart har blitt den elektriske kablingen personlige boliger. For å utfylle den generelle vektleggingen, kreves det skiver med varmt lys for å beise på tvers av alle fargevegger.

Prosjektnavn : Chua chu kang house, Designernes navn : Don Lin, Kundens navn : DSOD.

Chua chu kang house Innvendig Plass

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.