Designmagasin
Designmagasin
Innvendig Plass

Chua chu kang house

Innvendig Plass Akupunkturpunktet i dette huset var å koble det lukkede området til en helt ny visuell stilhet. Ved å gjøre dette, blir en viss historisk og rå sjarm gjenopprettet for å beskytte husets tomhet. Den nye innkvarteringen avsluttes med en overraskelse av interiør i et interiør; tørt og vått kjøkken på kjøkkenet og servering på kjøkkenet. Boarealet ble også avbrutt av et imponerende kunstangrep som snart har blitt den elektriske kablingen personlige boliger. For å utfylle den generelle vektleggingen, kreves det skiver med varmt lys for å beise på tvers av alle fargevegger.

Prosjektnavn : Chua chu kang house, Designernes navn : Don Lin, Kundens navn : DSOD.

Chua chu kang house Innvendig Plass

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.