Designmagasin
Designmagasin
Kontorlokaler

Samlee

Kontorlokaler Uten masete detaljer ble Samlee Office designet av en orientalsk estetikk av enkelhet. Dette konseptet stemmer overens med den raskt utviklende byen. I dette svært løpende informasjonssamfunnet presenterer prosjektet det interaktive forholdet mellom by, arbeid og mennesker - et slags intimt forhold til aktivitet og treghet; gjennomsiktig overlegg; gjennomsyring blank.

Prosjektnavn : Samlee, Designernes navn : Yongcai Huang, Kundens navn : GuangZhou Samlee Enterprise Co;Ltd..

Samlee Kontorlokaler

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.