Designmagasin
Designmagasin
Golfklubbsalong

Birdie's Lounge

Golfklubbsalong Salongen til en golfklubb hadde blitt designet og konstruert på 6 uker, i tide for åpningsdagen. Det måtte også være vakkert, funksjonelt som salong og passende for sporadiske priser for golfkonkurranser og andre mindre arrangementer. For en 3-sidig glassboks midt på en golfbane bringer denne tilnærmingen greenene, himmelen og en viss forestilling om golf inn i baren, i fargene på møblene og refleksjonene av banen i mosaikkens speilbakke. Utsiden utvendig er veldig mye av interiørdesign og opplevelse.

Prosjektnavn : Birdie's Lounge, Designernes navn : Mario J Lotti, Kundens navn : Montgomerie Links Golf Club.

Birdie's Lounge Golfklubbsalong

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.