Designmagasin
Designmagasin
Plakat

50s news-gift paper

Plakat Når jeg kom tilbake til dagene da detaljister i Singapore brukte aviser for å pakke inn varer, vekker dette gavepapiret fra 1950-tallet nostalgiske minner fra disse dagene. Disse overskriftsnyhetene og topphistoriene fra 1950-tallet danner også en interessant kilde til identitet, og hjelper den yngre generasjonen å knytte nåtiden til fortiden. Den livlige kinesiske typografien som er brukt på toppen av det gamle avispapiret gir en blanding av det tradisjonelle og det moderne, samtidig som det skaper en helt frisk appell og et gavepapir som passer for enhver anledning. De kan også vises som plakater.

Prosjektnavn : 50s news-gift paper, Designernes navn : Jesvin Yeo, Kundens navn : Chinatown Business Association.

50s news-gift paper Plakat

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.