Designmagasin
Designmagasin
Plakat

50s news-gift paper

Plakat Når jeg kom tilbake til dagene da detaljister i Singapore brukte aviser for å pakke inn varer, vekker dette gavepapiret fra 1950-tallet nostalgiske minner fra disse dagene. Disse overskriftsnyhetene og topphistoriene fra 1950-tallet danner også en interessant kilde til identitet, og hjelper den yngre generasjonen å knytte nåtiden til fortiden. Den livlige kinesiske typografien som er brukt på toppen av det gamle avispapiret gir en blanding av det tradisjonelle og det moderne, samtidig som det skaper en helt frisk appell og et gavepapir som passer for enhver anledning. De kan også vises som plakater.

Prosjektnavn : 50s news-gift paper, Designernes navn : Jesvin Yeo, Kundens navn : Chinatown Business Association.

50s news-gift paper Plakat

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.