Designmagasin
Designmagasin
Servant

Angle

Servant Det er mange servanter med utmerket design i verden. Men vi tilbyr å se på denne tingen fra en ny vinkel. Vi ønsker å gi muligheten til å glede oss over prosessen med å bruke vasken og skjule så nødvendige, men ikke-estetiske detaljer som avløpshull. "Vinkelen" er den lakoniske designen, hvor alle detaljer for komfortabel bruk og rengjøringssystem er gjennomtenkt. Under bruk kan du ikke se avløpshullet, alt ser ut som om vannet rett og slett forsvinner. Denne effekten, assosiert med en optisk illusjon, oppnås ved en spesiell plassering av vaskeflatene.

Prosjektnavn : Angle, Designernes navn : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Kundens navn : ARCHITIME design group.

Angle Servant

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.